Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці Львівщини працюють у посиленому режимі

Вихідні в Україні триватимуть від 28 квітня до 1 травня. Відтак, очільник поліції Львівщини Валерій Середа закликав мешканців Львова та області бути взаємоввічливими та толерантними, не порушувати правопорядок, а також не використовувати заборонену символіку та утримуватись від провокативних акцій та заяв. Повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

«У цей період правоохоронці Львівщини будуть переведені на посилений варіант несення служби, буде збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюватимуть експерти-вибухотехніки та кінологи - щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних і підозрілих предметів. На вулицях міст буде збільшено кількість патрулів», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Разом з поліцейськими правопорядок на Львівщині забезпечуватимуть бійці Національної гвардії України та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. Основне, на що звертатимуть увагу правоохоронці – це попередження порушень публічного порядку, зокрема, у місцях проведення масових заходів.
«Закликаю мешканців Львова та області не порушувати публічний порядок, а у випадку якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102. Те ж стосується випадків виявлення підозрілих чи небезпечних предметів», - зазначив Валерій Середа.

До водіїв прохання під час поїздок ретельно дотримуватись Правил дорожнього руху та не сідати за кермо напідпитку.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ