Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Правоохоронці мають інформацію про численні зловживання керівництвом СП „Динамо”

Правоохоронці мають інформацію про численні зловживання керівництвом спортивного товариства „Динамо” — заявив сьогодні, 28 листопада, на сесії Львівської обласної ради начальник УМВС області Віталій Максимов. За його словами, півроку тому була відкрита кримінальна справа за цими фактами, яку зараз для вивчення забрала прокуратура.
Як повідомив Максимов, повноваження керівництва СП „Динамо” закінчилися ще рік тому, однак, щоб уникнути звільнення з посад, всіляко затягують проведення звітно-виборчої конференції спортивного товариства.
„Керівництво „Динамо” дуже довго відкладало цю конференцію і аж нарешті 7 вересня цього року вирішило її провести. Хочу пояснити, щоб було зрозуміло, керівників спортивного товариства переобирає не конференція, а рада, яка складається із 32 осіб. То ось, щоб зробити раду товариства „кишеньковою”, у склад ради ввели лише одного представника правоохоронних органів. У той час, як 10 із 18 тисяч членів СП „Динамо” якраз правоохоронці. Для прикладу, Антимонопольний комітет, який в „Динамо” має 90 членів, у складі ради має двох осіб, — розповідає Віталій Максимов. — Однак ми не погодилися із таким розвитком подій і 7 вересня на звітно-виборчій конференції СП „Динамо” делегати конференції 79 голосами висловили недовіру керівництво СП „Динамо”. Юридична служба МВС зараз підтвердила, що це є повністю легітимне рішення. Разом з тим, керівництво „Динамо”, побачивши, що конференція йде не у тому напрямку, в якому вони сподівалися, безпідставно її закрило. От уже три місяці вони ніяких зборів не проводять, а чекають поки зміниться керівництво УМВС області, бо, може, прийде керівник, який буде лояльнішим. Чому сама зараз почався активний наступ на УМВС області тренерами, керівництвом „Динамо”? Наближається зимовий сезон, а це спортивне товариство має об’єкти в Славську”.
Як запевнив Максимов, керівництво СП „Динамо” всіляко противиться, щоб була проведена інвентаризація об’єктів, які належать „Динамо”, а також аналіз проданого майна.
„Це пояснюється дуже просто, там є зловживання на величезні суми і ми це обов’язково доведемо”, — заявив Максимов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ