Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Правоохоронці, пожежники і податківці допомагатимуть міськраді боротися з „однорукими бандитами”

Правоохоронці, пожежники і податківці допомагатимуть мерії боротися з „однорукими бандитами” — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 10 листопада Андрій Садовий провів робочу зустріч з керівниками районних адміністрацій, районних служб СЕС, МНС, міською міліцією та прокуратурою Львова, на якій йшлося про ситуацію із гральним бізнесом у Львові. Зокрема, проблеми із видачею патентів для суб’єктів грального бізнесу, порушення ліцензійних умов власниками об’єктів грального бізнесу, розміщення гральних салонів не в окремих приміщеннях, а також порушення санітарних та пожежних норм.

 Учасники зустрічі вирішили провести координаційні наради у податковій, міліції та санепідемстанції щодо вирішення проблем з гральним бізнесом у Львові. Міський голова ж дав доручення управлінню промисловості та підприємництва у найкоротші терміни подати інформаційну довідку про кожен салон грального бізнесу. Андрій Садовий також нагадав керівникам райадміністрацій про необхідність проведення щотижневих рейдів разом з міліцією, податковою, пожежниками для перевірки ситуації з гральним бізнесом у районах.
9 листопада на засіданні Асоціації міст України за ініціативою міського голови Львова Андрія Садового прийнято звернення до уряду з проханням врегулювати ситуацію з гральним бізнесом на законодавчому рівні.
 Нагадаємо, за п’ять місяців активної боротьби з несанкціонованим гральним бізнесом у Львові, в місті ліквідували понад 500 „одноруких бандитів”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ