Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці продовжують вилучати наркотичні рослини та затримувати їх власників

16 серпня 2006 року в одному з населених пунктів Буського району працівниками Буського райвідділу міліції був затриманий громадянин К., 1982 року народження, непрацюючий, в якого вилучено 1 кг. 770 грам макової соломки.

Цього ж дня працівниками Перемишлянського райвідділу міліції в одному з сіл району на присадибній ділянці була затримана громадянка Р., 1955 року народження, непрацююча, у якої виявлено та вилучено 1 196 рослин снодійного маку.
16 серпня 2006 року Червоноградським міським відділом міліції була  затримана громадянка Г., 1976 року народження, місцева мешканка непрацююча, раніше судима, в якої вилучено 1 грам опію.
У Львові, на проспекті Чорновола, цього дня працівниками Галицького райвідділу міліції був затриманий громадянин І., 1968 року народження, непрацюючий, проживає у  Кам’янко-Буському районі , в якого вилучено 247 грам макової соломки.
Франківським райвідділом міліції був затриманий громадян Ч., 1973 року народження, непрацюючий, раніше судимий, в якого виявлено 0,10 грам ацетильованого опію. Про це повідомили у ЦГЗ УМВС України у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ