Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці викрили фіктивну будівельну фірму

Працівники міліції зібрали матеріали дослідчої перевірки стосовно посадових осіб приватного підприємства „Iнвестицiї Маркетинг Консалтинг”, що незаконно заволоділи коштами пайовиків будівництва житлових будинків на вулиці Варшавськiй, 46, Варшавській-Струмок, вулиці Б. Хмельницького, 107 у місті Львові. Будинки фактично не будувалися, а частину привласнених коштів у сумi 800 000 та  150 000 гривень легалізували шляхом укладання фіктивного договору про придбання будівельних матерiалiв iз одного з ТзОВ – повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

У ході подальшої перевірки було встановлено, що ТзОВ має ознаки фіктивного підприємства, оскільки зареєстроване на пiдставну особу громадянина К., який пояснив, що ним було втрачено паспорт громадянина України, який i був використаний вказаними вище особами для незаконної реєстрації ТзОВ, а відношення до реєстрації та дiяльностi вказаного підприємства громадянин К., не має, жодних угод не укладав.
Встановлено, що кошти, якi були перераховані з рахунку ПП "Iнвестицiї Маркетинг Консалтинг" на рахунок ТзОВ  за нiбито поставленi будiвельнi матерiали, були переведенi фiгурантами у готiвку та привласненi.
Вiдносно двох посадовців приватного підприємства 12 вересня обрано мiру запобіжного заходу у вигляді тримання пiд вартою, а ще двоє оголошенi в міждержавний розшук.
Матерiали перевiрки скеровано у вiддiл розслідування особливо важливих справ та злочинiв, учинених органiзованими злочинними групами СУ УМВС України у Львiвськiй областi для прийняття рiшення згiдно ст. 97 КПК України. Вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 209 ч.2 КК України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ