Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці затримали двох мешканців Львівщини, які у 1994 році намагалися вбити одного із чернігівських „авторитетів”

На Львівщині затримали двох 38-річних мешканців області, які, за попередньою інформацією, 2 листопада 1994 року в Чернігові намагалися вбити 50-річного раніше судимого місцевого жителя, який є членом одного із злочинних угруповань, — повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України. Щоправда, помилково зловмисники застрелили його 36-річного охоронця. Злочинців затримали 13 вересня 2006 року.

Загалом же, за минулу добу, до органів внутрішніх справ України надійшло 2 тисячі 908 заяв про злочини. За «гарячими слідами», 1 тис. 579 або 54,3% з них вдалося розкрити. Зокрема, серед розкритих злочинів - 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 40 пограбувань, 14 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.
 За незаконне зберігання зброї 13 вересня в Україні затримали 84 особи. У правопорушників вилучено 4 пістолети, 5 карабінів, 2 гвинтівки, 6 обрізів мисливських рушниць, 21 одиницю саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 3 кг вибухівки та 1635 набоїв.
 За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримали 182 особи. Загалом у всіх цих зловмисників вилучили 3,2 кг наркотиків.
 За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 тисяча 319 осіб.
 За порушеними кримінальними справами заарештовано 39 осіб.
 Також упродовж минулої доби порушено 108 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 28 - у сфері службової діяльності, у тому числі 5 - про хабарництво.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ