Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Правоохоронці затримали студентів, які виносили з офісу Студентського братства Львівщини провокаційні листівки проти Василя Куйбіди

У ніч з 23 на 24 лютого правоохоронці Личаківського райвідділу міліції біля входу в офіс Студентського братства Львівщини, що на вулиці Римлянина, затримали кількох студентів, які виносили з офісу провокаційні листівки проти Василя Куйбіди, - про це повідомив під час брифінгу голова виборчого штабу Василя Куйбіди Іван Рудницький. За його словами, до з’ясування обставин кількох студентів забрали до Личаківського райвідділу міліції. Проте, як він зазначив, після давання всіх свідчень через дві-три години студентів випустили з відділку.
Як зазначив Іван Рудницький, коли правоохоронці намагалися увійти до приміщення, то студенти зачинилися зсередини, отож вони опломбували офіс. Вночі ж під офісом Студентського братства залишились вести чергування працівники штабу Василя Куйбіди та начальник Личаківського райвідділу міліції. Близько 6-ї ранку з офісу вибігли молодики, які, побачивши міліціонерів, почали втікати. Коли одного з них наздогнали, то його затримали та відправили до Личаківського райвідділу міліції. З самого ранку, за словами Івана Рудницького, під райвідділом зібралась група студентів, які влаштували пікетування проти затримання їхнього товариша. „Студенти діяли діяли дуже злагоджено, цей пікет був добре спланований, ними повністю керували”, — зазначив Іван Рудницький. Він заявив, що до студентів ніхто не застосовував сили, в той час, як самі члени братства стверджують, що їм ламали руки, а також побили одну з активісток.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ