Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці затримали у Яворові злочинне угрупування, що займалось обкраданням гаражів та новобудов

У Яворові затримали злочинну групу, що займалась обкраданням гаражів та новобудов Львівської області. Обкрадали не випадково, адже кожен з членів злочинної групи, шестеро чоловіків, раніше працювали або на будівництвах, або в автомайстернях, а тому знали, що красти, та де все це потім збувати. Про це повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВСУ.
Не нехтували злодії нічим, фактично брали все, що можна було взяти, винесли навіть з недобудованого в селі будинку бетономішалку. Як потім розповіли злочинці, це був не перший подібний прецедент на їхньому шляху. Один з затриманих розповів, що наважився на крадіжку, заради того, щоб прогодувати родину, адже після звільнення з роботи коштів, щоб прогодувати дитину-інваліда та вагітну дружину, вже просто не залишилось. Щоб якось звести кінці з кінцями, вирішив відкрити власну автомайстерню, але грошей, щоб закупити інструментів, не було, єдиним виходом, який він вбачав для себе, були крадіжки.
Як розповів Руслан Домніцак, начальник Яворівського РВ ГУ МВС України у Львівській області, «є підозра, що дані злочинці можуть бути причетні до скоєння злочинів на території інших областей, зокрема крадіжок з помешкань громадян. Один з членів даної групи до цього часу в 2004 році вже притягувався Яворівським райвідділом до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки, також з гаражів. Можлива причетність його і до злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням або змінами агрегатів автотранспорту».
Також міліціонерам стало відомо, що один зі злодіїв вже тривалий час перебував у міждержавному розшуку за пограбування. На причетність до інших злочинів зараз перевіряються всі фігуранти злочинного угрупування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ