Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці з’ясували обставини подвійного вбивства у Пустомитівському районі та затримали п’ятьох підозрюваних

29 липня працівниками Управління карного розшуку УМВСУ у Львівській області та працівниками Пустомитівського РВ УМВСУ у Львівській області, за вбивство двох мешканців Львова (громадянина Г., 1975 р.н. та громадянки С., 1973 р. н.), що трапилось 26 липня на одному із хуторів Пустомитівського району, затримані п’ятеро осіб, - повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Затримані (Р., 1979 р.н., непрацюючий, Ф., 1972 р.н., раніше судимий, безробітний, М., 1981 р.н., раніше судимий, непрацюючий, О., 1989 р.н., раніше судимий, безробітний) - мешканці м. Львова та І., 1978 р.н., мешканець одного із сіл Городоцького району, непрацюючий.
Правоохоронці встановили, що 26 липня на дачі виник конфлікт через технічне пошкодження громадянином Г. автомобіля. „ВАЗ-2101”, який належить гр. Ф. Після відмови громадянина Г. відшкодувати збитки Ф. залучив своїх друзів на допомогу. Слідством встановлено, що громадянка С. була ними зґвалтована.
При проведенні санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманих в квартирі одного з них вилучено мобільний телефон убитого Г.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ