Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронцям видадуть «шпаргалки» – як діяти на виборах

Методичні рекомендації "Компетенція міліції України в охороні прав громадян і громадського порядку під час виборчого процесу» вже розіслано в усі обласні управління міліції. Про це повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України.

У своєрідних «шпаргалках», які були надруковані накладом 38 тисяч штук, рекомендації як діяти співробітнику міліції під час виборів Президента України в тій чи іншій ситуації. А також чітко пояснена роль міліціонера під час підготов до виборів і безпосередньо в день виборів.

Методички підготовлені проектом «Розбудова демократії» спільно з фахівцями Департаменту громадської безпеки та Управління моніторингу дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ МВС України за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.

«Практичні рекомендації включають в себе розгляд типових ситуацій, які можуть виникнути, де запропоновано відповідний алгоритм дій. Особливе місце в «шпаргалці» займають відносини працівників міліції та офіційних спостерігачів, у тому числі від іноземних держав і міжнародних організацій. Окремий розділ присвячений реалізації виборчих прав працівниками міліції», - повідомили в Департаменті.

Методичка має кишеньковий формат, а тому зручна у використанні, передає «Репортер Запоріжжя».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ