Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

"Правий сектор" підтвердив участь загиблих у ДТП бійців у мукачівській стрілянині

Зіткнення мікроавтобусу "Фольксваген" із військовим УАЗом сталося 8 вересня в Покровському районі Дніпропетровської області. Від удару обидві машини загорілися, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Документи всі згоріли. Коли приїхала слідчо-оперативна група на місце ДТП, особи їх неможливо було встановити", - розповів заступник начальника управління ДАІ у Дніпропетровській області Руслан Соннік.

На місці загинули двоє військових та один боєць "Правого сектору". Четвертого постраждалого встиг витягти з машини місцевий житель. "Правосекторівця" з тяжкою черепно-мозковою травмою намагалися врятувати лікарі.

"На жаль, ця травма виявилася несумісною з життям", - констатував заступник головного лікаря дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Юрій Скребець.

Справжнє ім'я померлого 26-річний Романа Копосовича із Закарпаття встановили не одразу. До лікарні привезли під іншими прізвищем – яким був записаний у Покровській лікарні. У "Правому секторі" кажуть, що плутанина виникла через використання позивних. Особи ж загиблих у ДТП будуть встановлені шляхом аналізу ДНК. Уже зараз "правосекторівці" визнають, що аварія забрала життя бійців, яких розшукували за участь у скандальній стрілянині в Мукачевому.

"Це були в розшуку бійці", - сказала начальник медичного управління ДУК-ПС Яна Зінкевич.

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош нині після операції лежить у лікарні. Від коментарів він відмовився.

Як розшукувані на Закарпатті змогли безперешкодно опинитися на Дніпропетровщині – не пояснюють і правоохоронці.

Слідство за подіями у Мукачевому веде Генеральна прокуратура. Натомість дніпропетровська міліція розслідує ДТП. За попередніми даними, обидва водії були тверезі.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ