Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представляючись «Правим сектором», у Львові невідомі тероризують суддів

Дехто хоче вирішувати свої приватні питання, прикриваючись іменем «Правого сектору». Судді районних судів Львова і судів вищої інстанції опинилися заручниками цих злочинних груп, які вимагають виносити рішення на власну користь. Про це сьогодні, 25 березня, під час прес-конференції повідомив політичний референт "Правого сектора" на Львівщині Віталій Сергатюк.

За його словами, одним із кричущих випадків стався днями у Львові, коли під час суду над групою міліціонерів за те, що вони торгували наркотиками, увірвались невідомі погрожували та вимагали звільнити злочинців на поруки.

«При цьому вони представлялися «Правим сектором». Ми дуже обурені, бо ми ніколи б не підтримували потурання злочинцям. Окрім того, часто погрожують жінкам. Воювати з жінками! Так може робити лише бидло. Справжній мужчинам воює із собі подібним», - сказав він.

Також Сергатюк зазначив, що у випадку, якщо «Правий сектор» братиме участь у якихось судових процесах, то лише зі ЗМІ та згідно із законом.

«Будемо вдячні, якщо самозванців допоможуть притягнути до відповідальності», - сказав Віталій Сергатюк.

Він також додав, що офіс «Правого сектору» у Львові розміщений за адресою пл. Міцкевича,8.

Сергатюк сказав, що для унеможливлення подальших маніпуляцій «Правим сектором» було прийнято рішення про розформування усіх нестатутних формувань, які діяли під егідою «Правого сектору».

«З них буде сформоване громадське об'єднання, організація, яка сприятиме втілення в життя програми «Правого сектору», - сказав Сергатюк.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ