Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Представник МОК оглянув спортивні об’єкти в Західній Україні

Виконавчий директор Олімпійських ігор Міжнародного олімпійського комітету Жильбер Феллі відвідав Західну Україну. Про це повідомила прес-служба Національного олімпійського комітету.

Робочий візит представника МОК відбувся у межах підготовки до подачі заявки від нашої країни на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Зокрема, Ж.Феллі відвідав Західну Україну, де ознайомився із місцевою інфраструктурою, оглянув низку існуючих спортивних об’єктів та тих місцевостей, на яких планується зведення нових олімпійських споруд.

Зокрема, у програмі дводенного візиту, який розпочався у Львові, відбулись поїздки виконавчого директора МОК, віце-прем’єр-міністра України Бориса Колеснікова, міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна та президента НОК Сергія Бубки до Моршина, Трускавця та Славського, а також відвідання навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець» та бази олімпійської підготовки ФСТ «Динамо» у селі Пилипець.

Ж.Феллі був призначений на посаду виконавчого директора Олімпійських ігор Міжнародного олімпійського комітету в березні 2003 року. Він відповідає за проведення, координацію і аналіз усіх видів діяльності в рамках організації і проведення Олімпійських ігор, починаючи зі стадії заявки міста-кандидата і закінчуючи проведенням Ігор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ