Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представник МЗС у Львові не знає, чи Міністерство закордонних справ вже запросило на святкування 750-річчя Львова президентів іноземних держав

Представник МЗС у Львові не знає, чи Міністерство закордонних справ вже запросило на святкування 750-річчя Львова президентів іноземних держав, — повідомив «Гал-info» Володимир Караченцев. За словами Караченцева, поки що йому навіть не надходило підтвердження того, що список осіб, яких планують запросити до Львова, вже надійшов в МЗС.
 Як повідомила ж сьогодні, 21 серпня, під час прес-конференції керівник дирекції зі святкування 750-річчя Львова Ксеня Курилишин, керівництво міста через народну артистку України Руслану Лижичко передало список запрошених у Секретаріат Президента, який своєю чергою мав направити його в МЗС, адже високопоставлених осіб такого рівня може запросити тільки Міністерство закордонних справ.
 Нагадаємо, на святкування 750-річчя Львова — 29 вересня – 1 жовтня — планують запросити президентів 12-країн, які так чи інакше пов’язані з Львовом. Крім цього, на урочистості запрошують близько 170 іноземних гостей та 350 гостей з різних міст України, а також Президента та голову Кабінету міністрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ