Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представників португальської будівельної компанії GRUPO-3 запросили взяти участь у міжнародному інвестиційному форумі в Львові

Сьогодні, 18 січня, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник зустрівся з представниками португальської будівельної компанії GRUPO-3. Ця компанія є добре знаною у Європі та різних країнах світу, таких як Бразилія, Ангола, Китай. На сьогодні GRUPO-3 споруджує два мільйони квадратних метрів високотехнологічних площ. Компанія має намір відкрити своє відділення і в Україні, щоб взяти участь у втіленні проектів, важливих для нашої держави. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
Президент компанії Жозеф Редже де Олівера зазначив під час розмови з головою обласної ради, що португальські гості задоволені своїми зустрічами у Львові. Він підтвердив готовність очолюваної ним компанії долучитися до спорудження та реконструкції об’єктів доЄвро-2012.
Голова ЛОР Мирослав Сеник порадив португальським бізнесменам детальніше ознайомитися з планами будівництва готелів, доріг та інших у об’єктів, реконструкції аеропорту, а також запросив їх взяти участь в наступному міжнародному інвестиційному форумі, що відбудуться восени цього року у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ