Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представники Асоціації роботодавців Львівщини зустрінуться з Максимовим

Цього тижня члени Асоціації роботодавців Львівщини зустрінуться з начальником УМВСУ у Львівській області Віталієм Максимовим – про це «Гал-іnfo» повідомив голова Асоціації, координатор Національної коаліції бізнес-асоціацій Зеновій Бермес.
За його словами, під час зустрічі обговорюватимуть проблеми розслідування міліцією кримінальних справ та чіткого зв’язку між бізнесменами та правоохоронцями. 
Нагадаємо, 17 листопада голова Львівської облради Мирослав Сеник зустрічався з з керівниками громадських об’єднань підприємців Львівщини, щоб почути їхню думку щодо того, які рішення депутати Львівської обласної ради мають ухвалити на позачерговій сесії ЛОР, котра, нагадаємо, відбудеться 28 листопада і матиме на порядку денному лише одне питання – „Про криміногенну ситуацію на Львівщині”.
29 листопада 2005 року біля Брюховицького кладовища кілер розстріляв екс-голову Львівської ОДА Степана Сенчука, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина, який йому обійшовся травмою ноги, однак від вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч, і, 14 листопада, близько 8.00 біля прохідної ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вул. Балабана, 15, розстріляли директора заводу Богдана Дацка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ