Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники БЮТ зривали в Бродах агітпродукцію „Нашої України”, оскільки незабаром туди приїде Юлія Тимошенко – Володимир В’язівський

Представники БЮТ зривали в Бродах агітпродукцію „Нашої України” – повідомив 10 березня під час прес-конференції голова Львівського виборчого штабу „Наша Україна” Володимир В’язівський.
За його словами, коли в ніч з 9 на 10 березня активісти Блоку „Нашої України” патрулювали місто Броди, спостерігаючи, чи не зривають агітпродукцію НУ, біля плакатів вони побачили двох підозрілих чоловіків, котрі за допомогою палки з прикріпленим до неї ножем зривали плакати „Нашої України”. Побачивши людей, чоловіки кинулись навтьоки і на заклики зупинитися не відреагуали. Вони навіть спробували погрожувати активістам нашого штабу знаряддям, яким зривали агітки НУ - зазначив Володимир В’язівський. Після того, як „нашоукраїнці” наздогнали зловмисника, з’ясувалося, що агітпродукцію зривали представники „Батьківщини” Роман Файдак, 6-й номер у списку БЮТ до  Бродівської районної ради Валерій Байса, який, до того ж, є місцевим православним дяком. Як зазначив Володимир В’язівський, Блок „Наша Україна” за цим фактом звернувся до правоохоронних органів і вимагатиме покарання для зловмисників.
„Що найприкріше, як нам вдалося з’ясувати, вказівку зривати нашу агітпродукцію дало не керівництво районного Блоку Тимошенко, а, скоріш за все, така вказівка надійшла згори. Як повідомили затримані, їм наказали позривати всю помаранчеву агітпродукцію в Бродах, бо очікується приїзд в це місто лідера БЮТ”, - наголосив Володимир В’язівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ