Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники «Громадянської позиції» вимагали з мене 300 тис. дол., - екс-заступник міністра оборони

Екс-заступник міністра оборони з економічних питань і колишній кандидат в народні депутати в одномандатному окрузі №86 в Івано-Франківській області В’ячеслав Кредісов в інтерв’ю «Україні молдодій» заявив, що голова Івано-Франківського обласного осередку партії «Громадянська позиція» Микола Ладовський пропонував йому заплатити 300 тисяч доларів за те, щоб не допустити контрпропаганди на окрузі, де балотувався Кредісов, лідером партії Анатолієм Гриценком.

За словами Кредісова, у відповідь на його відмову платити зазначену суму, представники «Громадянської позиції» «двічі привезли на округ Анатолія Гриценка, який, як політик всеукраїнського масштабу, чия думка для людей вагома, активно пропагував твердження, що за Кредісова не можна голосувати в жодному разі».

Окрім того, розповів В’ячеслав Кредісов, пропозицію Ладовського він зафіксував на відео та удіо пристрої, хоча звертатися в міліцію не став, оскільки це б загрожувало Ладовському «тюрмою з конфіскацією майна»: «Я не хотів такої долі Ладовському. Тому погодився з ним зустрітися і все зафіксував на аудіо- та відеопристрої. Фінальна сума, яку від мене вимагали, впала до 15 тисяч доларів. Тоді я скликав локальну прес-конференцію, де й вивів усіх на чисту воду».

umoloda.kiev.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ