Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники Львівщини становлять половину мітингуючих на головній площі столиці – Андрій Рожнятовський

«Близько 700 людей вийшли на Майдан Незалежності відстояти право на існування коаліційного уряду. На головній площі столиці розташували свої намети ПОРА, УНП, «Батьківщина», Партія Регіонів, найчисельнішим є представництво ПОРИ та регіоналів», - повідомив кореспонденту «Гал-info»  керівник Львівського обласної організації партії «Пора» Андрій Рожнятовський.

 «Атмосфера, яка присутня серед мітингуючих, є досить спокійною, незважаючи на провокації з боку регіоналів, переважно це представники центральної та східної частини України. Львів’яни разом з представниками Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Волинської областей становлять половину присутніх на Майдані Незалежності. Можу зазначити, що представники цих областей поводяться дуже толерантно», - наголосив  Андрій Рожнятовський.
 На запитання кореспондента «Гал-info», чи можна очікувати зараз масштабність Майдану 2004-го, Андрій Рожнятовський зазначив, що кількість людей щодня зростає, та наскільки довготривалими і масштабними будуть акції, залежатиме від рішень, які прийме Верховна Рада та представники «помаранчевих сил».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ