Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представники львівського бізнесу обурені безпідставними, огульними заявами мера Садового

Представники бізнесу, які є членами Громадської колегії, вчора на засіданні ДПА у Львівській області обговорили сказані минулого тижня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради слова мера Львова Андрія Садового про те, що робота керівника міської податкової з «зарплатами у конвертах» є «нульовою».
Представники бізнесу висловили обурення такими словами мера міста Львова і протягом найближчих днів мають намір висловити у зверненні свою позицію із цього приводу. «Нас обурює позиція Садового, оскільки ми як члени Громадської колегії при обласній податковій добре знаємо, що податківці докладають усіх зусиль для викорінення такого ганебного явища, як виплата зарплати у конвертах. Про це свідчить і динаміка, яка спостерігається із 2005 року. МАФи, які так не дають спокою міському голові, і які є узаконненими, працюють на єдиному податку і не зобов’язані фактично брати на роботу працівників. Тому представники львівського бізнесу обурені безпідставними, огульними заявами мера Андрія Садового», — зазначив голова Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.
 Найближчим часом представники бізнесу оприлюднять повний текст заяви у відповідь меру Львову, який буде надісланий Садовому. Про розвиток подій у оперативному режимі інформуватиме «Гал-info».
Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий вважає нульовою роботу керівника міської податкової з «зарплатами у конвертах». Про це він зазначив 14 березня на засіданні виконавчого комітету.
«Куди не піди у Львові у кіоск - зарплату видають „чорну” – у конвертах. Всі про це прекрасно знають, крім керівника міської податкової. Тобто робота є нульова», — переконаний мер Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ