Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Львівського військового інституту поїхали до Кореї повчитися військового мистецтва

Сьогодні, 1 листопада, розпочався візит до Республіки Кореї делегації Львівського інституту Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка”.
Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Міністерства оборони України.
Головна мета візиту українських військових полягає у поглибленні співробітництва між Львівським інститутом Сухопутних військ та Військовою академією Республіки Корея, зміцнення та поглиблення двосторонніх відносин між вищими військовими навчальними закладами обох країн та обговорення питань подальшого розвитку військового співробітництва.
Перебуваючи у Сеулі, представники української військової делегації на чолі з начальником кафедри Львівського інституту Сухопутних військ полковником Олегом Бойком ознайомляться з організацією навчального процесу у Військовій академії Республіки Корея, системою підготовки офіцерських кадрів та перспективами її розвитку.
Також наші військові візьмуть участь в засіданнях академічних сесій на теми: „Військова структура та лідерство в інформаційній та науково-орієнтованій сфері”, „Складові бойових систем для майбутніх Сухопутних військ” та „Вплив зміни в майбутніх освітніх інноваціях на військові академії”.
Крім того, українські військові візьмуть участь у Міжнародному симпозіумі, де матимуть нагоду познайомитися з представниками військових академій з 13-ти країн світу та обмінятися з ними досвідом.
Візит делегації Львівського інституту Сухопутних військ до Республіки Корея триватиме до 3 листопада.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ