Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представники Львівської облдержадміністрації налагоджували зв’язки з білоруськими підприємцями

Делегація  Львівської облдержадміністрації нещодавно повернулася з Білорусі, де  налагоджувала зв’язки з білоруськими підприємцями. Як повідомив “Гал-info” начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Ростислав Сорока, який нещодавно повернувся з Білорусі.
14  червня  відбулася робоча зустріч з керівництвом Мінського облвиконкому  за участю представників Посольства України в Республіку Білорусь та Посольства Республіки Білорусь в Україні. Також відбулася зустріч з керівництвом Вільної економічної зони "Мінськ", де детально розповіли про особливості діяльності ВЕЗ "Мінськ", а також про Мінську область в цілому.  Наступного дня  українська делегація зустрілася  з керівництвом Мінського відділення Білоруської торгово-промислової палати. Відбулося урочисте відкриття Днів ділової співпраці "Мінськ-Львів-2006", а також проведено  переговори між львівськими та білоруськими підприємствами.
16 червня делегація  прибула до Києва, де відбувся Всеукраїнський конкурс якості продукції "100 кращих товарів України" у виставковому  центрі "Акко Інтернешнл". На виставці були також представлені товари Львівщини. 18 червня  відбулася церемонія нагородження фіналістів конкурсу за номінаціями: продовольчі товари; промислові товари для населення; товари виробничо-технічного призначення;  роботи та послуги, які надаються в побутовій та виробничій сферах. Нагородження відбувалось у  НПЦ "Україна".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ