Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Львівської облради взяли участь у Міжнародному Фестивалі Коляди у Польщі

У місті Томашув Любельскі (Люблінське Воєводство, Республіка Польща) відбувся Міжнародний Фестиваль Коляди, участь в якому взяла і делегація Львівської області. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Представництво Львівщини очолила Людмила Олдак – радник відділу внутрішньої політики та промоції регіону управління з гуманітарних питань та зовнішніх зв'язків Львівської обласної ради.

З польської сторони співорганізаторами заходу виступили Ізабела Бєлявська – президент міжнародної організації «Посмішка життя» та пан Йозеф Мариніч – керівник відділу міжнародного співробітництва Повітового Староства у Томашуві Любельському.

На Міжнародному Фестивалі Коляди Львівщину представляла народна хорова капела «Надбужанка» із міста Кам’янка-Бузька під керівництвом диригента Богдана Ковалюка.

Також у заході взяли участь народні та самодіяльні колективи Люблінського воєводства, які презентували гостям виконання колядок і театралізовану постановку народження Ісуса Христа.

Окрім того, було домовлено підготувати спільний польсько-український культурний проект, що реалізовуватиметься в рамках нової фінансової перспективи Європейського Союзу на 2014-2020 роки, який сприятиме суспільно-культурному розвитку прикордонних територій Львівщини та Любельщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ