Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представники Світового банку зацікавилися сільським господарством Жовківщини

Представники місії Світового банку нещодавно провели огляд сільськогосподарських об’єктів у Жовківському районі з метою пошуку партнерів на довготермінове кредитування проектів світового банку. Про це “Гал-info” розповів голова Жовківської  райдержадміністрації Михайло Заболоцький.
„Це всеукраїнська програма Світового банку, яка розрахована приблизно на 30 мільйонів євро. Основними напрямками програми є виготовлення сільськогосподарської продукції, її переробка, гуртові ринки, де реалізовуються сільськогосподарська продукція та її експорт в європейські країни. Також представники Світового банку зацікавилися програмою    „Дорадча служба”, яка функціонує у Жовківському районі. Зокрема, завдяки „Дорадчій службі” при кожній сільській раді є фахівець з сільського господарства, який може порадити як ефективніше провадити сільськогосподарські  роботи задля отримання кращого врожаю та інше. Поки що  Жовківський район відвідала  лише ознайомча делегація Світового банку, про вже за два тижні  приїде комісія, яка конкретно визначатиме напрями і об’єкти кредитування,”- зазначив Михайло Заболоцький.
Також представників Світового банку ознайомили з роботою ТзОВ “Західплемресурси”, ТзОВ “Зорепад”, ФГ “Едем”, Добросинської сільської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ