Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники УКУ обговорили питання переїзду філософсько-богословського факультету в нове приміщення

17-18 червня 2006 року у приміщенні Львівської семінарії Святого Духа на Хуторівці відбувалася нарада представників Українського Католицького Університету, метою якої було розглянути аспекти переїзду філософсько-богословського факультету в корпус на Хуторівці й подальшої діяльності університету, — повідомляє офіційний сайт УКУ.
Своє бачення життєдіяльності УКУ після переїзду філософсько-богослоського факультету у нове приміщення, який повинен відбутися у вересні цього року, на нараді представив ректор УКУ о. д-р Борис Ґудзяк. Він наголосив на тому, що завдання університетської спільноти — створити школу богословської дії.
«І вона повинна бути не лише для задоволення внутрішніх потреб Української Греко-Католицької Церкви на Галичині. Вона має впливати на Київ, а також певним чином відповідати на болючі питання, які постають перед християнським Заходом», — вважає о. ректор.
Перед учасниками виступили також ректор ЛДС о. Богдан Прах, який розповів про перспективи діяльності Богословського центру на Хуторівці, й проректор УКУ з навчальної роботи Тарас Добко з візією академічної освіти у цьому центрі. Особливу увагу на нараді було приділено обговоренню питань духовної формації студентів і працівників УКУ як у старому, так і в новому корпусах, а також господарсько-практичних проблем, пов’язаних із майбутнім переїздом.
Підсумком роботи в рамках наради стала велика кількість різноманітних пропозицій, які стосуються усіх обговорюваних аспектів життя університету. Їх учасники сформулювали під час праці в окремих групах. Ці рекомендації буде враховано в плануванні подальшої діяльності УКУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ