Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Вищої школи внутрішніх справ Федерації Боснії і Герцоговини навчалися у Львові

У Львівському державному університету внутрішніх справ у ці дні перебувають слухачі та викладачі Вищої школи внутрішніх справ Федерації Боснії і Герцоговини (м. Баня-Лука, Сербська республіка). Про це повідомила прес-служба вишу.

Члени делегації прибули до Львова 22 листопада. Відтак, вони побували у навчально-тренувальному центрі «Верещиця», прослухали курс лекцій про особливості функціонування українських правоохоронних та правозахисних органів, зустрілися з викладачами та курсантами університету, а також  відвідали  визначні місця Львова. 

«У Львівському державному університеті внутрішніх справ курсанти отримують набагато більше практичних знань та навичок, аніж у Вищій школі внутрішніх справ м. Баня-Лука. Ми бажаємо і надалі налагоджувати взаємовигідну та тісну співпрацю між нашими навчальними закладами», - зазначив голова делегації Душко Вейновіч.

Цей візит був реалізований на основі Угоди про співробітництво у сфері наукової діяльності та підготовки кадрів між ЛьвДУВС та Вищою школою внутрішніх справ Федерації Боснії і Герцоговини.

Гості перебуватимуть у Львові до 28 листопада. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ