Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Зеленського заявили, що "мова не на часі"

Вчора одразу два представники Зеленського заявили, що "мова не на часі". Про це на своїй Facebook сторінці написав громадський діяч Андрій Смолій.

Як зазначив Смолій, команда «віртуального кандидата» фактично виступила проти української мови!

"Разумков: «усе, що може роз’єднувати українців: віра, мова, територія, якісь історичні лідери - потрібно винести за дужки, принаймні доти, доки ми не закінчимо війну”.

Тобто всі національні символи держави, за які вмирали українці, за які боролися мільйони, за які сьогодні виступає велика частина суспільства - треба посто відкласти. Зрозуміло що назавжди. Адже з таким «головнокомандувачем» війна не завершиться ніколи або одразу буде капітуляція. 

Мова, віра, територія, герої, - їм не потрібні. Даєш язик, Сталіна, Леніна, повернення 9 мая та всіх пропагандистських «героїв» СРСР.

Данилюк також сказав що «мова не на часі».

Тепер ви розумієте що буде з мовою, Єдиною Православною церквою, Героями України, історією, культурою, якщо прийде такий кандидат? 

Цікаво, що Разумков сказав що «територія» також роз‘єднує? Це як? Українська територію також їх не влаштовує? Може треба віддати «десь посередині», як домовиться Зеленський з Путіним?

Коротше, молодці! Наголосували. Це вже гірше ригів", - зокрема додав Смолій.

Нагадаємо, нещодавно в коментарі Гал-інфо Андрій Смолій зазначив, що якщо на президентських виборах переможе представник проросійських політичних сил, мовний законопроект просто знімуть з розгляду.

Мовний законопроект можуть зняти з розгляду, - Андрій Смолій

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ