Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представництво Європейського Союзу та Львівський університет проводять «День кар’єри ЄС»

Львівський національний університет імені Івана Франка та Інформаційний центр ЄС запрошують взяти участь у «Дні кар’єри ЄС» від Представництва Європейського Союзу в Україні, який відбуватиметься 26-27 вересня 2018 року у головному корпусі Львівського університету (Університетська, 1).

«День кар’єри ЄС» відбувається у Львівському університеті вже другий рік поспіль і збирає  сотні зацікавлених людей навколо ідеї розвитку міжнародного співробітництва та кар’єри. Цей  захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі.

Розпочнеться «День кар’єри ЄС» 26 вересня о 10.00 в Актовій залі  Університету мотиваційною конференцією «Глобальні кар’єрні виклики для молоді». Промовці у коротких виступах ділитимуться власним досвідом, результатами досліджень, надихатимуть своїми кар’єрними досягненнями. Запрошені провідні експерти з управління персоналом від міжнародного бізнесу, науковці та практики з Польщі, Італії, Австрії, Данії, Німеччини, активні молоді люди з іноземним досвідом, які зробили стрімкий міжнародний старт у кар’єрі.

Окрім того, 26 вересня у холі Університету з 12.00 до 16.00 міжнародні компанії та молодіжні громадські організації й проекти, кадрові й освітні платформи презентуватимуть свої пропозиції та можливості для молоді. Молоді люди зможуть поспілкуватися із представниками компаній і дізнатися про програми стажувань та практики, ознайомитися із вакансіями для студентів і випускників, почути про переваги участі в міжнародних громадських організаціях та проектах. Завершиться ярмарок кар’єри розіграшем подарунків.

Також для гостей заходу впродовж двох днів – 26 та 27 вересня – буде чудова нагода безкоштовно відвідати актуальні тематичні тренінги та дізнатися про можливості безкоштовного навчання і стажування в ЄС, а також про перспективи підвищення свого професійного рівня:

26.09

14:00 - «Програма Еразмус+ для студентів» (Актова зала головного корпусу Університету).

14:00 - «Відеорезюме та співбесіда онлайн» (ауд. 216 головного корпусу Університету).

27.09

11:40 - «Neuromanagement in Negotiation» (англ.) (конференц-зал факультету міжнародних відносин; вул. Січових Стрільців,19)

13:30 - «Emotionall Intelligence for a Successful Career» (англ) (конференц-зал факультету міжнародних відносин; вул. Січових Стрільців,19)

Переконані, що насичена програма, провідні компанії, місцеві та іноземні експерти, двомовний формат, волонтерство і неформальне спілкування дозволять кожному знайти корисну інформацію та активності для себе. Станьте активним учасником чудової події та зареєструйтеся  за посиланням: https://goo.gl/gSrdp8

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ