Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Премія «Дарвіна»: юнака «під кайфом» і з повною машиною «порошку» зупинили за порушення правил

20 згортків із білим порошком та пакет з подрібненою рослиною речовиною виявили у порушника правил дорожнього руху, який, до того ж, перебував за кермом «під кайфом», повідомили у Патрульній поліції Львова.

О 2:30 ночі 18 січня під час патрулювання дороги Київ-Чоп екіпаж 3 батальйону помітив, як автомобіль BMW перетнув подвійну суцільну смугу поблизу населеного пункту Гамаліївка. Транспортний засіб зупинили і під час спілкування з водієм помітили дивну поведінку: він нервував та мав ознаки наркотичного сп’яніння.

Патрульні виявили у 19-річного два пакети з підозрілою речовиною. На місце події викликали слідчих Пустомитівського відділу поліції. Залучивши понятих, слідчий продовжив огляд водія та транспортного засобу. Відтак, виявили 2 пакети різного розміру з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на коноплю, а також 20 згортків з порошком білого кольору схожим на амфетамін. В автомобіля був відсутній VIN-код.

Патрульні винесли об’єднану постанову за відсутність усіх необхідних документів та порушення правил дорожнього руху, а також склали протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння та протокол затримання. Далі згаданим громадянином займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ