Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Прес-служба ЛОО ВО «Батьківщина» заявила, що розсилка з адреси [email protected]. – це провокація

Сьогодні, 12 січня, окремі інтернет-видання розповсюдили інформацію про розсилку листа сумнівного змісту з нібито електронної адреси голови ЛОО ВО «Батьківщина», народного депутата України Івана Деньковича - [email protected]. До листа прикріплено файл, який містить статтю з газети «Москальська Украина». Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» уповноважена заявити, що згадана розсилка – це провокація. Усі офіційні повідомлення від БЮТ надходять на офіційному бланку та з давно відомої усім журналістам поштової скриньки - [email protected]. Окрім цього, офіційна скринька електронної пошти Іван Деньковича – [email protected]. – повідомила прес-служба БЮТ у Львівській області.

 

Далі  у повідомленні сказано: «Протягом усієї виборчої кампанії виборчий штаб кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко чітко дотримувався засад ведення чесної й толерантної виборчої кампанії. Попри те, що окремі наші конкуренти дозволяють собі обливати брудом Юлію Тимошенко, ми жодним словом не відповідали на брехню, дезінформацію й відверто чорний піар. Ми знаємо, що у цій виборчій кампанії вирішується доля України. Перед загрозою можливого приходу до влади кримінальних авторитетів національно-патріотичні сили повинні бути максимально об'єднаними й свідомими своєї відповідальності за долю держави.

 

Закликаємо напередодні голосування усіх громадян, усіх журналістів бути пильними й відповідальними за свої слова й дії!».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ