Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прес-служба ЛОО „Вперед, Україно!” оприлюднює заяву без відома свого керівника

«Оприлюднена журналістам заява невідомо ким написана і не має жодного стосунку до прес-служби ЛОО «Вперед, Україно!» – повідомив сьогодні під час прес-конференції керівник прес-служби Роман Карпінський.
 За його словами, така заява, очевидно, готувалась без відома начальника прес-служби, хоча і підписана нібито прес-службою. Як наголосив Роман Карпінський у коментарі «Гал-info», він вперше бачить таку заяву. «Я не знаю ким і де вона готувалась», – сказав Роман Карпінський.
Нагадаємо, сьогодні відбулась прес-конференція ЛОО «Вперед, Україно!», приводом до якої стало святкування 8-ї річниці партії «Вперед, Україно!». Власне на ній голова ЛОО партії Володимир Плотичко, секретар ЦВК «Вперед, Україно!» Ігор Мамчур і секретар ЛОО «Вперед, Україно!» Ігор Коржанівський і розповсюдили заяву, підписану прес-службою ЛОО ВУ, де, зокрема, йшлось: «Нещодавно до партії долучились активісти «Антикримінального вибору», які в основній своїй масі є вихідцями зі львівської організації Соціалістичної партії України. Це сталось внаслідок відповідних рішень центрального керівництва «Вперед, Україно!» та АКВ про об’єднання зусиль, прийнятих на загальноукраїнському рівні. Як з’ясувалось, вже на самому початку співпраці, представники «Антикримінального вибору» були не готові до внутрішньопартійних принципів та статутних вимог «Вперед, Україно!». Протягом короткого проміжку часу з’ясувалось, що більш близькими для них є командно-адміністративні методи керівництва та жорстко-безапеляційна специфіка спілкування в колегіальному органі, яким є партія».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ