Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прес-служба Львівської облдержадміністрації дала відповідь на звинувачення Михайла Сендака

Сьогодні, 28 лютого, прес-служба Львівської ОДА поширила заяву з приводу того, що 27 лютого голова Львівської обласної ради Михайло Сендак заявив журналістам про те, що, буцімто, посадовці Львівської облдержадміністрації чинять адміністративний тиск на депутатів обласної ради. За його словами, до нього підходили депутати, які розповідали про те, що до них телефонують посадовці з ЛОДА з пропозицією не іти на сесію. Голова облради пообіцяв, що у випадку, коли сесія не відбудеться і 3 березня, він скерує листа до Президента України, у якому розповість про втручання органів виконавчої влади у роботу представницького органу Львівщини. Крім того, голова облради розповсюдив через ЗМІ скаргу держслужбовця управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА, у якій той, прикриваючись своєю приналежністю до ВО „Батьківщина”, стверджує, що, буцім, не може через те отримати квартиру як черговик у будинку N 8 на вул. Ярошенка.
Прес-служба ЛОДА зазначає, що упродовж останніх кількох тижнів голова Львівської обласної ради провадить справжню інформаційну війну проти державного виконавчого органу влади. Він висловлює звинувачення на адресу голови облдержадміністрації Петра Олійника та інших відповідальних осіб, навіть не намагаючись їх обґрунтувати конкретними фактами.
У зв’язку із цим прес-служба Львівської облдержадміністрації заявила:
„Керівництво облдержадміністрації жодним чином не причетне до того, що вже вдруге депутати не можуть зібратися на сесію облради. Заяви п. Сендака про якийсь тиск на депутатів з боку високопосадовців облдержадміністрації – голослівні і бездоказові.
Спроби ж роздмухати справу про якісь „квартирні афери” в ОДА не мають під собою жодних підстав. Квартиру, будівництво якої було розпочате ще за попередньої влади, у грудні 2003-го року, і яка насправді розташована на вул.. Ярошинської, ще й досі не передали в розпорядження облдержадміністрації. Після залагодження усіх формальностей рішення про виділення квартири буде приймати профспілковий комітет - згідно чинного законодавства та зареєстрованої черги.
Слід також зазначити, що упродовж минулого року ніхто із керівників облдержадміністрації не отримував житла, і що ні Петро Олійник, ані його заступники не перебувають на квартирному обліку”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ