Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Президент АФЛ Мирослав Хом’як увійшов в комітет аматорського та масового футзалу АФУ

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як (на фото зліва) ввійшов в комітет аматорського та масового футзалу АФУ.

Виконком Асоціації футзалу України одноголосно підтримав кандидатуру Мирослава Хом’яка. Він став одним з семи учасників комітету, який очолює Микола Сергієнко, голова Федерації футзалу Києва.

«Як президент Асоціації футзалу Львівщини, прекрасно розумію, що без Асоціації футзалу України ми не можемо стабільно і структуровано розвиватися, - каже Мирослав Хом’як. - Для себе чудово розумію, що робота у новому комітеті дасть більшу співпрацю та координацію, оскільки буде можливість спостерігати за тим, як розвиваєтсья футзал в інших областях. Хочу побачити свіжі і нові ідеї з розвитку та організації змагань саме в аматорському футзалі. Футзал повинен бути масовим з належним його висвітленням. Усі гравці повинні розуміти змагальний принцип. Це основні ідеї, які я буду висловлювати в комітеті аматорського та масового футзалу України і буду запроваджувати в Асоціації футзалу Львівщини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ