Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент довіряє „Нашій Україні” - версія Ключковського

„Мені здається, що входження Віктора Бондаря та Арсенія Яценюка до партії “Наша Україна” свідчить, що усі ті плітки, які поширювалися про начебто намагання Президента відмежуватися від партії, були безпідставними із самого початку”, - про це сказав народний депутат, представник Президента в парламенті Юрій Ключковський.

“Жоден тверезий політик, жоден аналітик-політолог не міг припускати, що Президент здатний на такий крок – відмежуватися від власної політичної сили, – заважив депутат. - Тим більше, що ані спікер, ані прем’єр від своїх політичних сил не відмежовуються”.
"Те, що молоді, активні, грамотні, талановиті і перспективні політики і управлінці увійшли до партії, і, очевидно, на з’їзді будуть пропоновані до складу керівних органів, означає, що усі розмови про занепад “Нашої України”, якесь зниження рівня її потенціалу чи ролі у суспільстві є просто пустою балаканиною, а для декого - видаванням бажаного за дійсне", - передає слова Юрія Ключковського прес-служба «Нашої України».
“Звісно, ніхто в країні, у тому числі й Президент, не може бути задоволений тією політичною ситуацією, що склалася в країні, однак претензій до керівних органів нашої партії з цього приводу висувати не можна, - зазначив представник Президента. - Було дуже багато факторів, які не могли контролюватися керівними органами “Нашої України”, вони залежали від дій інших політичних сил. Більше того, я думаю, що заслугою керівництва партії була мінімізація негативних наслідків від різких кроків інших політичних сил”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ