Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Президент ХК «Леви» Ігор Чуркін подякував гравцям за результативний сезон

По завершенні матчу-відповіді з «Харківськими Акулами» президент ХК «Леви» Ігор Чуркін привітав гравців, тренерський штаб та вболівальників команди з перемогою у фіналі «малого» плей-оф, повідомила прес-служба ХК «Леви» (Львів).

«Приємно, що свій перший сезон «Леви» завершили на переможній ноті. Вся команда у повторній грі з «Акулами», нашим чи не найпринциповішим суперником, проявила справжній чоловічий характер і за несамовитої підтримки своїх вболівальників після поразки у Харкові зуміли виправити ситуацію у фінальній серії на свою користь. Особливо приємно, що наші хокеїсти спромоглися вирвати перемогу за сумою двох матчів у суперника, ігри з яким упродовж сезону по-більшості складалися не на нашу користь. При цьому «Леви» продемонстрували не лише характер, про яий я вже говорив, а й високу майстерність. І це не може не тішити.

Хочу подякувати нашим хокеїстам та їхнім тренерам за прекрасне видовище і привітати їх разом з нашими вболівальниками з перемогою у «малому» фіналі плей-оф, чим ми підтвердили своє місце у п’ятірці найкращих хокейних клубів України. Звичайно, в хокеї, як і в житті загалом, завжди хочеться якомога вищих результатів. Але я вважаю, що як для першого сезону в історію клубу, «Леви» виступили гідно, а перемога у «малому» плей-оф стане хорошим трампліном для підкорення більш вагомих вершин вже у найближчому майбутньому», – сказав Ігор Анатолійович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ