Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Президент наголошує на неприпустимості невиконання закону про екстрену медичну допомогу

Президент України Віктор Янукович наголошує на неприпустимості невиконання закону про екстрену медичну допомогу, який набув чинності з 1 січня 2013 року. Про це він сказав під час засідання Комітету з економічних реформ. Повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича.

«Неприпустима дискредитація реформ діями посадовців, які сьогодні не виконують закон, а роблять все навпаки», - зазначив Глава держави, говорячи про реформування системи швидкої допомоги.

Президент закликав профільних чиновників, Прем’єр-міністра зробити відповідні висновки. «Задайте це питання собі і знайдіть відповідь. Чому в минулому році не готувалися до виконання цього закону з 1 січня? Хто за цим стоїть? Чому люди страждають через недбалість чиновників?» - сказав він.

В.Янукович додав, що вже з початку року на його адресу надійшло багато листів від громадян, які скаржаться на проблеми зі швидкою допомогою.

«Зробіть висновки по губернаторах, головах районних держадміністрацій, по організаторах і виконавцях», - сказав Президент керівнику Уряду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ