Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент про поширення брехні проти нього на "1+1": Головний мотив власника телеканалу – помста державі

Президент про поширення брехні проти нього на "1+1": Головний мотив власника телеканалу – помста державі. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

"Мої опоненти протягом останніх тижнів ллють на мене ріки безсоромної брехні. Головним інструментом поширення брехні останні місяці, як це не прикро, є канал "1+1". Цей телеканал перетворився на покірного виконавця політичних замовлень свого власника. Той, хоч і втік за кордон, але на передвиборчій політичній шахівниці ходить одразу кількома фігурами. Фігури називаються Зе1 та Ю2", - сказав Президент України Петро Порошенко під час спілкування з львів’янами.

"І мотив його – це помста державі", - підкреслив Президент. 

"Бо наприкінці 2016 року Уряд України, щоб врятувати гроші майже двадцяти мільйонів вкладників від махінацій власників, коли вони вже вивели всі гроші з банку, щоб його не ліквідовувати і не наносити шкоду двадцяти мільйонам (вкладників – ред.) мусив націоналізувати ПриватБанк і забезпечив його  ефективне та надійне функціонування", - нагадав Глава держави. 

За його словами: "Це і стало причиною інформаційної війни, яку власник "плюсів" (телеканал "1+1" – ред.) розв’язав проти держави. Не стидаються вже цілими шматками дублювати фейки з російських каналів. Просто переписуючи і ретранслюючи. Хіба що єдине, що вони роблять – перекладають українською».

"Щоб про мене не говорили залякані Коломойським працівники цього каналу, знайте: нічого спільного з правдою, нічого, навіть подібного до чесної журналістики, це не має. Але мене це не зупинить. Реваншу ми не дозволимо вам", - заявив Глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ