Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Ірану

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Ісламської Республіки Іран Хасаном Рухані. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

Глава Української держави висловив співчуття у зв’язку із загибеллю громадян Ірану внаслідок катастрофи літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані.

Володимир Зеленський відзначив, що українська сторона вже розпочала роботу, долучившись до розслідування причин катастрофи.

«Сподіваюся на ваше сприяння у проведенні прозорого, всебічного та об’єктивного розслідування задля якнайшвидшого встановлення обставин цієї трагічної події», – зауважив він. 

Іранська сторона запевнила у повній взаємодії для проведення об’єктивного розслідування та встановлення причин трагедії. Хасан Рухані наголосив, що Іран надаватиме групі українських експертів оперативний доступ до всіх необхідних даних.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, український пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", який зазнав катастрофи вранці 8 січня в Тегерані, був охоплений полум'ям ще у повітрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ