Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України привітав особовий склад і ветеранів Західного оперативного командування та 13 армійського корпусу з нагоди 65-ї річниці з дня утворення оперативних об’єднань

Від Президента України Віктора Ющенка на адресу особового складу і ветеранів Західного оперативного командування надійшов вітальний лист з нагоди 60-ї річниці від дня утворення оперативного об’єднання. У цьому ж листі Президент України привітав особовий склад та ветеранів 13-го армійського корпусу з 65-річчям формування армійського об’єднання.
„Ваш багатий досвід і бойова звитяга є зразком, на який сьогодні рівняються молоді українські воїни, - зазначається у листі. - Переконаний, що ваш приклад загартовує їх у бажанні стати справжніми захисниками Батьківщини”.
Віктор Ющенко зазначив, що праця і здобутки українських військовослужбовців заслуговують на високу оцінку. Він висловив сподівання, що всі сили та професійна майстерність особового складу та ветеранів надалі будуть спрямовані на виховання патріотизму, зміцнення дисципліни, підтримку високої бойової готовності Збройних Сил України. Президент України побажав ювілярам та їх родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра та злагоди, а також подальших успіхів і наснаги у справі зміцнення обороноздатності України. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ