Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України привітав випускників УКУ з першими дипломами державного зразка

У листі до колективу Українського католицького університету у Львові Віктор Ющенко називає цьогорічний випуск у цьому навчальному закладі особливим. Уперше в історії незалежної України бакалаври з богослов'я, які здобули знання в Українському католицькому університеті, отримають дипломи державного зразка – повідомляє сайт УГКЦ.

„Це засвідчує, що Україна крок за кроком позбувається свого тоталітарного спадку, коли релігійний сегмент суспільства був парією в очах комуністичної держави. Відтепер ваші випускники стають повноправними членами команди високоосвічених фахівців, яким держава, разом із дипломом, вручає мандат на формування свого майбутнього”, – йдеться у листі.
Президент побажав випускникам „не просто знайти гідне місце в оновленому українському суспільстві, а своїми зусиллями підвищувати його духовність та змінювати на краще”.
Віктор Ющенко відзначив також „самовіддану працю УКУ в непростих умовах переходу нашої держави до демократичного устрою й за віру в силу духовності та науки”.
  Нагадаємо, 179 випускників Українського католицького університету цьогоріч отримали дипломи державного зразка, а 18 — дипломи державного зразка випускника історичної програми УКУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ