Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Президент України прийняв делегацію Японської федерації бізнесу

Як повідомили в прес-службі Президента України, Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», який очолює Голова Ради директорів корпорації «Марубені» Теруо Асада.

Учасники зустрічі обговорили шляхи розширення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва між Україною та Японією.

Теруо Асада зазначив, що завдяки проведеним за останні роки реформам, Україна є найбільш багатообіцяючою державою з точки зору інвестицій та бізнесу.

В цьому контексті було позитивно відзначено проведення спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен».

Йшлося також про зміцнення співпраці з Урядом Японії та японським бізнесом у реалізації масштабних проектів в Україні у сфері розвитку інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, інформаційних технологій тощо. Президент додав, що це відображає відносини України та Японії – друзі пізнаються в біді.

Учасники зустрічі також обговорили шляхи активізації міжлюдських контактів та встановлення прямого авіаційного сполучення між Україною та Японією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ