Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Президент України висловив співчуття у зв'язку із загибеллю людей в землетрусі в Чилі

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття у зв'язку із загибеллю людей в землетрусі, що стався у Республіці Чилі. Gро це повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича.

 

«Разом із чилійським народом поділяємо почуття скорботи тих, хто втратив своїх рідних і близьких. Від імені Українського народу та від мене особисто прошу передати глибокі співчуття родинам загиблих та побажання найскорішого одужання всім потерпілим», - йдеться у співчутті Глави Української держави Президенту Чилі пані Мішель Бачелет Херіа.

 

Додамо, що за інформацією Міністерства закордонних справ України, 27 лютого ц.р. близько 03.00 годин ранку в Чилі стався землетрус, який спричинив руйнування та людські жертви.  Найбільші руйнування зафіксовані в містах Консепсьйон, Талька та Вальпараїсо.

 

Закрито аеропорт м. Сантьяго де Чилі, а також через руйнування перекрито рух по основній автомобільній магістралі країни «Панамерікана».

 

За інформацією Уряду Чилі, станом на 10.00 за місцевим часом кількість загиблих в результаті стихійного лиха склала 78 осіб.

 

Президентом країни М.Бачелет оголошено в країні стан національної катастрофи.

 

Станом на цю годину інформації щодо загиблих чи постраждалих громадян України не надходило.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ