Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент увечері зустрінеться з Маккейном, - Саакашвілі

Американський політик, сенатор Джон Маккейн, який сьогодні прибув до Одеси, зустрінеться увечері в Києві з Президентом України Петром Порошенком. Про це заявив на зустрічі з журналістами голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

"Сьогодні увечері сенатор Джон Маккейн відбуде з Одеси до столиці, де зустрінеться з Президентом України Петром Порошенком. І, сподіваюсь, із Прем'єр-мінiстром Арсенієм Яценюком", - зазначив Саакашвілі.

За словами голови Одеської ОДА, "сенатор Маккейн в Одесі вже вдруге. Він відвідає фрегат "Гетьман Сагайдачний", зустрінеться з нашими військовими моряками. Ми також познайомимо високого гостя з новим Центром обслуговування одеситів, який скоро почне функціонувати".

У свою чергу сенатор Маккейн заявив, що радий знову відвідати Одесу, яку знає "як багатонаціональне місто з цікавою історією": "Я відвідував Україну з багатьох нагод, в тому числі спостерігав витривалість, мужність і силу українців, яку вони демонструють у протистоянні агресії Володимира Путіна".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ