Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент вдруге ветуватиме бюджет-2007 – Петро Олійник

«Швидше за все, Президент вдруге ветуватиме бюджет-2007, оскільки уряд не задовольнив його вимоги. Після повернення бюджету Президент чекатиме нових пропозицій спільної комісії уряду та Міністерства фінансів», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова ЛОДА Петро Олійник.
«На сьогоднішній зустрічі Президента з головами ОДА обговорювалися два ключові питання. Перш за все, це питання бюджету на 2007 рік, і друге – питання тарифної політики. Думка Президента з приводу бюджету-2007 є однозначною. Тобто, не можна за жодних обставин порушувати конституційні норми на предмет зменшення пенсій або недосягнення ними прожиткового мінімуму. Це конституційна норма, і тут Президент твердо стоїть на своєму”, – зазначив голова ЛОДА.
Петро Олійник переконаний, що уряд таки знайде компроміс з Президентом, і все-таки існує можливість, що до кінця року бюджет буде підписаний.
«Сьогоднішня тарифна політика дуже незбалансована. Тому Президент дав низку дуже вагомих пропозицій і по національній компанії по врегулюванню тарифів на електроенергію, по введенню єдиної уніфікованої системи визначення тарифів, також питання енергозбереження, які є ключовими для України”, - сказав Петро Олійник.
За словами Петра Олійника, пізніше до наради приєднався прем‘єр-міністр і підтвердив, що компроміс у вирішенні даних питань таки буде досягнуто.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ