Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Президент відвідав українських військовослужбовців, які проходять реабілітацію в Болгарії

Як повідомили в прес-службі Президента України, під час офіційного візиту до Республіки Болгарія Петро Порошенко відвідав поранених українських військовослужбовців, які проходять курс лікування та реабілітації в цій країні.

Петро Порошенко подякував колективу лікарні «Калероя» за турботу про поранених, які захищають свободу України і Європи та відзначив успішні результати реабілітації українських військовослужбовців. Президент назвав добрим символом двосторонніх українсько-болгарських відносин те, що українські військові та діти з Донбасу відновлюють здоров'я у оздоровчих закладах Болгарії.

"Вами тут дуже пишаються. Лікарі кажуть, що ви справжні солдати які воюють не лише за свободу України, але й за свободу Європи і захищають не лише Україну, а і Європу", - звернувся до військових Глава держави.

Петро Порошенко попросив військових зв'язатися зі своїми рідними і від його імені подякувати їм та передати, що Президент дуже цінує українських воїнів. "Україна вас чекає. Повертайтеся додому", - сказав він.

Військові подякували Президенту, українському народу, а також дружньому болгарському народу за можливість отримати необхідне оздоровлення та відновлення.

Глава держави вручив військовослужбовцям цінні подарунки.  Він також ознайомився з роботою лікарні «Калероя» Військово-медичної Академії Міністерства оборони Республіки Болгарія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ