Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент взяв участь у відкритті першого в Україні експериментального майданчика «Дитяче містечко» в селі Олександрія на Рівненщині

Учора Президент України Віктор Ющенко взяв участь у відкритті експериментального майданчика «Дитяче містечко» в селі Олександрія Рівненської області — про це «Гал-info» повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко. За його словами, на цей проект держава виділила 30 млн грн.

«Містечко складається з восьми будинків сімейного типу, двох спальних корпусів на 50 місць кожен, загальноосвітньої школи I-III ступенів, їдальні, реабілітаційно-кризового центру для безпритульних, — розповів Тарас Батенко. — Це пілотний проект, ідея створення якого виникла давно».
Як зазначив заступник голови ЛОДА, нещодавно відбулася нарада за участю міністра у справах сім’ї та молоді Юрія Павленка, під час якої міністром було зроблено акцент на збільшенні кількості закладів для безпритульних дітей. Міністр також наголосив мобілізації зусиль обласних державних адміністрацій в частині фінансування таких закладів.
«Львівська ОДА працює над цим питанням і цього року вже створено 15 прийомних сімей та два будинки сімейного типу», — додав Тарас Батенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ