Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Президент Янукович визначається з кандидатурою майбутнього голови Львівської ОДА

Список претендентів на посаду голови Львівської ОДА, вочевидь, поповнився новим кандидатом – Валерієм Губерським, який був довіреною особою Віктора Януковича й керував виборчою кампанією Партії реґіонів у Дрогобицькому виборчому окрузі 127.

 

Зокрема, останнім часом Валерій Губерський почав активно «світитися» у ЗМІ регіону. Так, днями з’явилося його інтерв’ю у Дрогобицькій інтернет-газеті «Майдан».

 

 

«Сорокашестилітній Валерій Губерський – особистість на Дрогобиччині добре знана. 1998 року сприяв перемозі Олексія Радзієвського на виборах Дрогобицького міського голови. Відтак (до 2000 року) був радником мера Дрогобича. Згодом керував торговельним центром „Матадор”. Останні декілька років є директором Дрогобицького відділення Української пожежно-страхової компанії, - пише «Майдан.

 

Водночас на запитання «А як став ти довіреною особою Віктора Януковича на виборах-2010?» Валерій Губернський відповів: «Не буду приховувати, що й 2004 під час президентської кампанії, й у 2006 та 2007 році під час парламентських виборів за своїми переконаннями я був на боці кандидата Віктора Януковича й Партії реґіонів. Це було насамперед обумовлено тим, що Віктор Янукович, підтримував курс тодішнього нашого Президента Леоніда Кучми,. Я відчував правильність цього шляху, який полягав у багатовекторності, спрямованій на наступне: Україні вигідні всі, хто вигідний Україні. Власне програма Віктора Януковича зразка 2004 року продовжувала той курс. Коли ж я побачив методи, якими здобула „перемогу” команда „Майдану” на чолі з Віктором Ющенком, то остаточно переконався, що ті методи й засади є антиморальними й антихристиянськими. Що й доведено, на мою думку, п’ятирічним правлінням цієї команди.

Єдине, що з певних причин я не брав безпосередньої участи у виборах 2004, 2006. 2007 років. До речі, методи й форми діяльності тодішніх реґіоналів мене в певних моментах не влаштовували. В той же час хотів би відзначити, що мій остаточний вибір Віктора Януковича як кандидата і майбутнього Президента був зроблений тому, що я оцінив рівень його державного мислення в період Майдану. Маю на увазі ось що: за можливості вивести не меншу, ніж його опоненти, кількість людей на Майдан для захисту своєї перемоги, реальні переможці цього не зробили, аби уникнути кровопролиття.

Та повернімось до року 2009. Я отримав пропозицію від Львівського обласного штабу Партії регіонів на чолі з народним депутатом Петром Писарчуком очолити кампанію на Дрогобиччині».

 

Додамо, що досі серед найімовірніших кандидатів на посаду голови Львівської ОДА називалися нардеп від ПР Петро Писарчук, екс-голова Львівської ОДА Олександр Сердега та екс-начальник ГУ МВС у Львівській області.Михайло Цимбалюк.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ