Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Президент зустрівся із військовими, звільненими з полону бойовиків

Президент зустрівся із військовими, звільненими з полону бойовиків: Весь Український народ переживав за долю кожного з вас. Повідомили в прес-службі Президента України.

Президент Петро Порошенко зустрівся із воїнами, звільненими з полону бойовиків у Луганській та Донецькій областях. «Вся Україна, весь Український народ переживав за долю кожного з вас, і сьогодні – справжнє свято для нас усіх», – сказав, звертаючись до звільнених, Президент.

Президент підкреслив, що переговори про звільнення велись на найвищому рівні. «Де ви, нам було відомо, і ми кожен день цілеспрямовано боролись за ваше звільнення, як і за десятки, сотні українських бійців, яких ми не можемо знайти», – зазначив Глава держави.

Президент наголосив, що війну ще не закінчено. «Війна закінчиться тоді, коли останні герої повернуться додому, і коли останній клаптик української землі буде звільнений від окупантів», – заявив Глава держави.

За словами Президента, дуже важливо, щоб майбутні захисники Вітчизни, вчилися бойовому духу на прикладі героїв, що повертаються додому після надважких випробувань. Присутній на зустрічі Олександр Михайлюк провів у заручниках 9 місяців, Орест Петришин – 8 місяців. «Я, як Президент і Верховний Головнокомандувач, і весь Український народ пишаємося вами. Дякуємо за те, що ви захистили Україну, захистили мир, за високий бойовий дух, і – ласкаво просимо додому», – сказав Петро Порошенко.

Президент також висловив подяку тим, хто забезпечував звільнення, – представникам Об’єднаного центру при Службі безпеки України з координації пошуку, звільнення незаконно позбавлених волі осіб, заручників та встановлення місця знаходження зниклих у районі проведення АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ