Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президентські вибори для Тимошенко – єдиний спосіб уникнути кримінальної відповідальності – Богословська

Президентські вибори є для Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко єдиним способом уникнути кримінальної відповідальності. Таку думку висловила кандидат на посаду глави держави, народний депутат Інна Богословська, – повідомила «Ліга».

 

«Вирок у справі Лазаренка в США і виділення в окреме провадження матеріалів, пов'язаних з діяльністю Тимошенко, роблять її залежною від США. Незакриті кримінальні справи щодо дачі хабарів посадовим особам Міністерства оборони Росії роблять її залежною від Росії. Адже є ще незаконно закриті в Україні в грудні 2004 - січні 2005 рр.. кримінальні справи щодо торгівлі Тимошенко, членами її родини та її клану газом з Росією», - цитує політика її прес-служба.

 

За словами І. Богословської, такий кримінальний дамоклів меч спонукає голову уряду йти на будь-які способи, щоб зберегтися у владі. Вона нагадує: не тільки за Ю. Тимошенко, а й за членами її команди числиться багато сумнівних з точки зору закону справ.

 

«Багатомільярдні зловживання під час держзакупівель, справа Лозинського, справа педофілів, земельні махінації по всій Україні, сумнівні газові контракти. Збитки, які завдала команда Тимошенко Україні, навіть складно підрахувати. Тому вони готові на все, щоб до влади не прийшли нові люди і не почали розбиратися з тим, що вони наробили», - резюмує І. Богословська.

 

Нагадаємо, в 2009 р. І. Богословська зверталась до Генеральної прокуратури з вимогою поновити незаконно закриті кримінальні справи щодо Ю. Тимошенко та членів її сім'ї. Згідно з письмовою відповіддю, Генеральна прокуратура додатково вивчає матеріали кримінальної справи, обсяг якого становить близько 6 тис. томів.

 

Ліга

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ