Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президенту Ющенку вдалося вирішити політичну кризу - Петро Писарчук

Народний депутат, львів’янин Петро Писарчук схвально оцінює рішення Президента Ющенка стосовно внесення на розгляд у парламент кандидатури Віктора Януковича на посаду прем’єр-мініста України. 

«Президент прийняв розумне рішення стосовно внесення кандидатури Януковича на посаду прем’єр-мініста України. Тим самим Ющенку вдалося  вирішити політичну кризу, яка щораз поглиблювалась і могла призвести до досить складних економічних наслідків в нашій державі», - наголосив Петро Писарчук, коментуючи кореспонденту «Гал-info» рішення Віктора Ющенка не розпускати Верховну Раду, а натомість внести на розгляд тієї ж Ради кандидатуру Януковича на посаду прем’єр-мініста України.
 Нардеп також розповів, що готовий працювати в новому уряді держави лише в тому разі, якщо йому запропонують. Сам він не є дуже амбітною людиною в плані одержання міністерського портфелю. «Мені не можна дорікнути у тому, що я домагаюсь якогось міністерського портфелю, оскільки я ніколи не бігав та не випрошував якусь посаду. Мені подобається реалізовуватися і на посаді народного депутата України», - додає нардеп  Писарчук.
 Щодо стоворення нової коаліції національної єдності, то Петро Писарчук зазначає, що він ще після цьогорічних виборів наголошував, що найкращим форматом майбутньої коаліції буде об’єднання Партії регіонів та „Нашої України”, оскільки, на його думку, саме в цих фракціях зосереджений основний кадровий та інтелектуальний потенціал нового парламенту. «Я радий тому, що сьогодні було створено нову коаліцію за участю «Нашої України» та представників антикризової коаліції. Я переконаний у тому, що ця коаліція об’єднає нашу державу», - зазначив член фракції Партії регіонів Петро Писарчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ